Termékeink
A japán eredetű Kikkoman márka több mint 300 éves tapasztalattal rendelkezik a világhírű természetesen erjesztett szójaszósz gyártásában.
A klasszikus, természetesen erjesztett szójaszósz tökéletes összetevője lehet bármilyen ételnek. Mindenféle fogáshoz megfelelő, nem csak az ázsiaiakhoz, burgerekhez, salátákhoz, grill húsokhoz különösen, sőt még desszertekhez is – amikhez pár cseppet adva még jobban kiemeli az ízüket.
Természetes hozzávalók
A Kikkoman szójaszósz mindössze négy gondosan kiválasztott összetevőből készül: víz, szójabab, búza és só.
A gyártáshoz felhasznált szójabab garantáltan GMO-mentes.
Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat
A Kikkoman szójaszósz nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, például ízfokozókat, színezékeket vagy tartósítószereket.
Teljesen természetes módon érlelt
A Kikkoman szójaszószt természetesen, hat hónapos erjesztési folyamat során készítik. Az ízek és aromák természetesen keletkeznek – bármilyen vegyszer használata nélkül.
Összetett aromák
Körülbelül 300 különböző aromakomponens keletkezik az erjesztés során, köztük vaníliára, gyümölcsre, whiskyre vagy kávéra emlékeztető ízjegyek. Bár a kb. 300 komponens olyan parányi mennyiségben fordul elő, hogy külön-külön nem azonosíthatóak, együtt alkotják a Kikkoman szójaszósz egyedi és eredeti aromáját.